Uw Italiaanse website in het Nederlands vertalen

Als u uw website naar het Nederlands wilt laten vertalen, is het natuurlijk belangrijk dat alles juist vertaald is, maar ook dat het allemaal op de juiste plek staat en dat alles er goed uitziet. Soms nemen dingen in een andere taal nou eenmaal meer of minder woorden in beslag en dat oefent ook invloed uit op de layout van uw website. Bij mij bent u aan het juiste adres voor de vertaling van uw website of webteksten van het Italiaans naar het Nederlands.

Ik spreek de taal van uw website

Als blogger en webdesigner heb ik vanaf mijn jeugd talloze websites gemaakt en bijgehouden. Ik ben bekend met WordPress, HTML, PHP, CSS en Javascript. Ik kan uw website zowel in een CMS vertalen als direct in de code of templatebestanden indien dit nodig is. Ik kan u eventueel ook ondersteunen bij het technische aspect van de creatie van een website in een nieuwe taal.

SEO-vertaling

Als u zoekmachines een belangrijke ingang zijn voor uw klanten tot uw website, kunt u overwegen een SEO-vertaling van uw website te laten maken. Ik optimaliseer uw webteksten dan tijdens het vertalen meteen om de ranking van uw site in Google en andere zoekmachines te verhogen.