Een vertaler Italiaans in Amsterdam of omgeving

Bent u op zoek naar een vertaler Italiaans – Nederlands die op locatie kan werken in Amsterdam of omgeving? Ik woon in Amsterdam en kom in overleg graag bij uw bedrijf of instelling vertalen. U kunt het beste even contact met me opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten.

Vertaling op locatie

Als u een vertaling Italiaans heeft die op locatie in Amsterdam of omgeving gedaan moet worden, bijvoorbeeld omdat er tijdens het vertaalproces moet worden samengewerkt met andere vertalers, dan ben ik altijd bereid naar u toe te komen om daar te werken. Dit kan ook erg handig zijn als ik voor de vertaling bijvoorbeeld in uw systeem of software-omgeving moet werken.

Kennismaking in Amsterdam of omgeving

Heeft u een groot vertaalproject vanuit het Italiaans naar het Nederlands en wilt u graag eerst kennismaken om te kijken of we kunnen samenwerken? Even bellen of skypen is natuurlijk altijd een mogelijkheid, maar ik kan ook graag kosteloos bij u op kantoor komen kennismaken. Ik vind het altijd fijn om even persoonlijk kennis te maken, zeker als we langer met elkaar gaan samenwerken.