Een vaste vertaalpartner Italiaans – Nederlands

Als uw bedrijf of overheidsinstelling regelmatig Nederlandse vertalingen van Italiaanse teksten nodig heeft, is het handig om met een vaste partner samen te werken. U weet zo zeker dat u iemand heeft bij wie u altijd direct terecht kunt.

Vaste, lage tarieven

Als u besluit om langdurig met mij samen te werken, geef ik u natuurlijk graag korting op mijn standaardtarieven. Zo krijgt u altijd op tijd uw vertaling voor een lage prijs. Ik kan u meer vertellen over de voorwaarden en hoogte van de tarieven als u contact met me opneemt.

Een vaste vertaler met telkens dezelfde stijl

Als u veel teksten wilt laten vertalen vanuit het Italiaans naar het Nederlands, wilt u natuurlijk niet dat deze vertalingen allemaal een andere stijl hebben. Ook daarom kan het een goed idee zijn om mij als vertaalpartner Italiaans te nemen. Zo weet u zeker dat uw teksten altijd op dezelfde manier vertaald worden.

Altijd tijd voor uw vertaling

Als u met vaste regelmaat Italiaanse teksten door mij laat vertalen, bijvoorbeeld teksten voor uw website of technische teksten, reserveer ik natuurlijk graag bij voorbaat tijd voor uw opdracht. Zo weet u zeker dat uw vertaler Italiaans altijd direct beschikbaar is. En mocht u dan een keer wat meer of minder willen laten vertalen, dan is dat ook geen enkel probleem.