Uw hotelwebsite in het Nederlands

Als u klanten in hun moedertaal aanspreekt, zijn ze eerder geneigd een boeking bij u te doen. Nederlanders spreken goed Engels, maar een Nederlandse website wekt vertrouwen. Bovendien wordt u met een Nederlandse versie van uw website eerder gevonden in Google en andere zoekmachines op Nederlandse zoekbegrippen.

Ruime ervaring in de hotel- en reisbranche

Ik heb jarenlang hotel- en reisteksten voor het web geredigeerd, vertaald en geschreven. Daardoor heb ik een uitstekende kennis van de juiste terminologie en keywords die belangrijk zijn voor uw hoteltekst. Ik kan ook direct een SEO-vertaling van uw Italiaanse tekst maken zodat u gegarandeerd bent van de beste positie in de rankings van de zoekmachines.

Hotelbeschrijving, reviews of hele website

Ik kan de beschrijving van uw hotel of accommodatie vertalen als u deze bijvoorbeeld nodig heeft voor Booking, AirBnB of Expedia. Ook is het mogelijk om uw gehele hotelwebsite door mij te laten vertalen. Wanneer u uw website vaak aanpast en mij kiest als vertaalpartner Italiaans, kunt u bovendien tegen een extra gunstig tarief met regelmaat korte teksten door mij laten vertalen.